onsdag 15 december 2010

Slump!

Brukar ibland läsa i denna utmärkta blogg: http://collievaenner.blogspot.com/. Senast jag läste där fanns det en länk till en annan mycket intressant blogg: http://pedigreedogsexposed.blogspot.com/. Ni kanske minns dokumentären för ett tag sedan? I alla fall, bara ett par dagar innan jag gjorde mitt inlägg med en liten bildjämförelse, skrev Jemima detta inlägg http://pedigreedogsexposed.blogspot.com/2010/12/lab-or-flab.html och http://pedigreedogsexposed.blogspot.com/2010/12/so-now-girl-v-girl.html. Jag lovar att jag inte hade läst hennes blogg innan jag skrev mitt inlägg! Slump, eller flyger gemensamma tankar över världen?;-)

Jag har ingen aning om vem jaktlabbetiken på bilden är, men man kan nog också konstatera, för de som tror att utställningar behövs för att man ska kunna känna igen en ras, att den tiken och min tik inte är alltför olika;-)


Nedan, fyra i stort sett obesläktade jaktlabradorer (oundviklige Pocklea Remus finns långt bak) tränar walk-up. Nog sjutton syns det att det är samma ras!







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar