onsdag 21 september 2011

Kronblom

Igår lade jag spårupptag åt Lira. Tanken var att det skulle vara fyra stycken, men hon gick över en pinne vilket jag märkte när hon forsade förbi nästa påsläppspunkt... Så det blev bara tre. De två första var lugna och fina, men det tredje var mer som vanligt. Och i spåret drog hon på. Jag hade lyckats glömma selen hemma, men hittade böttchern längst ned i lådan och det gick ju lika bra.

I morse hade någon ställt ut en Kronblomfigur vid stigen. "Du brukar INTE stå här! Flytta på dig!!!" menade Lira med huvudet och svansen rätt upp. Monty hjälpte till efter lite tvekan. Men när matte visade sig oberörd vågade hon sig fram och hälsade fint genom att ta Kronbloms hand i munnen:-) Hon är däremot inte särskilt lik Kronblom själv, ligga på soffan är inte hennes grej! Hon vill inte ens ligga I soffan, förutom i hundhuset.


Mer Liras stil

Tråkigt däremot att det börjar bli mörkt på morgonpromenaden, och på kvällen är det svårt att hinna göra något innan mörkret faller:-/ Men i helgen är det ju kennelträff och sen är det älgjaktsuppehåll i två veckor, det blir bra!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar