måndag 13 juli 2009

Släktträff

I helgen har Lira varit på släktträff. Hennes släkt alltså. Det var träningshelg för Moorman's-hundar i Övik och Lira fick bl.a. träffa sin mamma igen vilket hon gillade. Första dagen var Lira ganska avvaktande men andra dagen tyckte hon att hon ägde stället. När vi hade paus fick valparna busa runt på gården bland folk och vuxna hundar. Det var inte helt enkelt att hålla koll på en liten svart (försvinner i skuggorna), räcersnabb (räcker med att man blinkar) och självständig valp samtidigt som jag åt lunch... Lira försvann runt ett hörn och vips var hon borta. Igen och igen och igen... Men roligt hade hon.
Väldigt nyttigt var det för henne i alla fall, och hon skötte sig bra både när hon fick ligga i bilen och när hon fick vara med och kika på de stora hundarna. Trevligt, lärorikt och god mat var det för mig:-)

Liras mamma Alice blev vald till helgens bästa hund, och Lira är förstås stolt, även om hon hävdar att det egentligen är HON som är bäst. Men hon får nöja sig med att vara kennelns bästa valp under helgen i stället:-)


Liras mamma Alice håller ett vakande öga över sin dotter...

Med på lägret var också en liten goldenvalp, några veckor yngre än Lira. Och de två var varandras motsatser på många sätt - bilderna talar för sig själv;-)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar